Kosten Heftruckcertificaat

De kosten voor een heftruckcertificaat zijn afhankelijk van uw ervaring en of u uw certificaat op locatie of bij u op de werkvloer wilt behalen.

Voor certificeringen van werknemers bij u op de werkvloer (incompany) kunt u het beste een offerte aanvragen. Hieronder ziet u een overzicht van onze cursussen plus de kosten om het heftruckcertificaat te behalen.

Nieuw! Certificeer uw werknemers in 1 uur

Bedrijven

Bespaar tijd en geld. Met onze nieuwe methode (her)certificeren uw werknemers in 1 uur, gewoon bij u op de werkvloer.

Kosten: Vraag offerte aan
Eerstvolgende cursus: In overleg

Heftruck of Reachtruck Herhalingscursus

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze heftruck of reachtruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een reachtruck of heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of wat al is verlopen. Deze cursus duurt een halve dag.

Kosten: € 145,00 (€ 175,45 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: do 24 sep

Heftruck en Reachtruck Herhalingscursus

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Deze herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een certificaat heeft dat binnenkort verloopt of wat al is verlopen. Deze cursus duurt een 1 dag en de cursist krijgt een certificaat voor beide voertuigen.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: do 24 sep

Veilig werken met de heftruck of reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Deze cursus is geschikt voor beginnende heftruck bestuurders zonder of met weinig ervaring. Deze veiligheidsopleiding gaat dieper in op veiligheid, onderhoud en de praktijk. Deze cursus duurt 2 aaneengesloten dagen.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: do 24 sep

Basisopleiding heftruck of reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De Basisopleiding Basisopleiding heftruck of reachtruck is de perfecte instap voor mensen zonder ervaring. In 2 dagen wordt u tot heftruckchauffeur opgeleid. U beheerst dan alle ins en outs.

Kosten: € 219,00 excl.
Eerstvolgende cursus: Vol. Neem a.u.b. contact met ons op.

Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de B-VCA cursus en de VOL-VCA cursus ook als e-learning aan. Wij stellen het belang van de klant voorop en hanteren scherpe tarieven voor het behalen van uw VCA certificaat.nl.

Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA opleidingen
VCA-certificaat - © 2020 Alle rechten voorbehouden | VCA-certificaat.nl krijgt een 8.6 / 10 uit 2098 beoordelingen - Powered by iClicks