ONZE VCA CURSUSSEN

VCA diploma halen

Haal binnen 1 dag een VCA certificaat door een incompany cursus van VCA-certificaat.nl: onze cursussen zijn geschikt voor operationeel leidinggevenden, zzp’ers en medewerkers. Een VCA diploma is niet wettelijk verplicht, maar opdrachtgevers en contractanten stellen een VCA certificaat wel vaak verplicht. Met een geldig certificaat toont u aan dat uw personeel voldoende toegerust is om veilig te werken. Onze VCA opleidingen zijn op ruim 20 locaties door heel Nederland te volgen. Naast de VCA Basiscursus bieden we ook een VCA Vol cursus aan. Beide cursussen haalt u al in één dag. De VCA cursus is ook als incompany opleiding beschikbaar. Vraag direct een offerte aan of bel 0529 820 210 voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

VCA incompany cursus

Bedrijven

Door uw personeel bij u op locatie te trainen en te certificeren, bespaart u veel op arbeids- en opleidingskosten. De incompany cursus is geschikt voor chauffeurs en operationeel personeel met of zonder ervaring. Na het succesvol afronden van het VCA examen, ontvangt uw personeel het VCA diploma dat 10 jaar geldig is.

VCA Basis (B-VCA)

BedrijvenParticulieren

De B-VCA cursus is geschikt voor chauffeurs en operationeel personeel met of zonder ervaring. Het VCA diploma toont aan dat u of uw medewerkers basiskennis hebben van de veiligheidschecklist die door de VCA is opgesteld. De werkgever toont hiermee aan dat personeel weet hoe ze veilig werken. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)

VCA Vol cursus (VOL-VCA)

BedrijvenParticulieren

De VOL-VCA cursus is geschikt voor operationeel leidinggevenden. Deze cursus duurt 1 dag en is door heel Nederland te volgen. Het VOL-VCA certificaat laat zien dat u veilig werkt en dat u oog heeft voor gezondheid en milieu. Eventueel kunt u ter voorbereiding van deze cursus de VOL-VCA e-learning volgen. Het certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)

VCA Basis e-learning

BedrijvenParticulieren

De B-VCA e-learning bereidt u goed voor op het VCA examen. Het examen vindt plaats op één van onze locaties door heel Nederland. Gemiddeld hebben cursisten 10 uur nodig om de e-learning succesvol af te ronden. Direct na uw inschrijving ontvangt u een inlogcode waarmee u kunt inloggen om te starten met de e-learning.

Kosten: € 139,95 (€ 169,34 incl. btw)

VCA Vol e-learning

BedrijvenParticulieren

Voor operationeel leidinggevenden is ook een e-learning beschikbaar. De e-learning is een goede voorbereiding op het VCA examen. Gemiddeld zijn onze cursisten 10 uur met de e-learning bezig. Na het bestellen van de e-learning ontvangt u direct een inlogcode zodat u met de e-learning kunt starten. Het examen volgt u bij een van onze locaties. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Kosten: € 149,95 (€ 181,44 incl. btw)

Wat kost een VCA cursus?

Bij VCA-certificaat.nl bieden we twee cursussen aan: de VOL-VCA cursus en de B-VCA cursus. Beide cursussen kosten € 195,-. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de cursus als e-learning te volgen of ter voorbereiding op de cursussen een e-learning te maken. De e-learnings bereiden u goed voor op het VCA examen, dat u bij een van onze opleidingslocaties kunt afleggen.

Type VCA opleiding Geschikt voor Prijs
B-VCA cursus Medewerkers € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
VOL-VCA cursus Leidinggevenden € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
B-VCA e-learning Medewerkers € 139,95 (€ 169,34 incl. btw)
VOL-VCA e-learning Leidinggevenden € 149,95 (€ 181,44 incl. btw)

Waar kan ik een VCA opleiding volgen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze cursussen of wilt u een offerte opvragen? Neem direct contact met ons op:

Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de VCA Basis cursus en de VCA Volledig cursus ook als e-learning aan voor scherpe tarieven. Ontdek de kosten voor een VCA certificaat behalen.

Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA opleidingen