VCA CURSUSSEN

Haal binnen 1 dag uw VCA certificaat met een VCA opleiding van VCA-certificaat.nl. Met een geldig certificaat toont u aan dat uw personeel voldoende toegerust is om veilig te werken. Vraag direct een offerte aan of bel 0529 820 210 voor meer informatie.

  • Voor operationeel leidinggevenden, zzp’ers en medewerkers
  • Ruim 20 locaties door heel Nederland
  • VCA Basis cursus en VCA Vol cursus
  • Ook als incompany opleiding én online beschikbaar

Vraag een offerte aan

VCA incompany cursus

Bedrijven

Door uw personeel bij u op locatie te trainen en te certificeren, bespaart u veel op arbeids- en opleidingskosten. De incompany cursus is geschikt voor chauffeurs en operationeel personeel met of zonder ervaring. Na het succesvol afronden van het VCA examen, ontvangt uw personeel het VCA diploma dat 10 jaar geldig is.

VCA Basis (B-VCA)

BedrijvenParticulieren

De B-VCA cursus is geschikt voor chauffeurs en operationeel personeel met of zonder ervaring. Het VCA diploma toont aan dat u of uw medewerkers basiskennis hebben van de veiligheidschecklist die door de VCA is opgesteld. De werkgever toont hiermee aan dat personeel weet hoe ze veilig werken. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Kosten: € 139,00 (€ 169,34 incl. btw)

VCA Vol cursus (VOL-VCA)

BedrijvenParticulieren

De VOL-VCA cursus is geschikt voor operationeel leidinggevenden. Deze cursus duurt 1 dag en is door heel Nederland te volgen. Het VOL-VCA certificaat laat zien dat u veilig werkt en dat u oog heeft voor gezondheid en milieu. Eventueel kunt u ter voorbereiding van deze cursus de VOL-VCA e-learning volgen. Het certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)

VCA Basis e-learning

BedrijvenParticulieren

De B-VCA e-learning bereidt u goed voor op het VCA examen. Het examen vindt plaats op één van onze locaties door heel Nederland. Gemiddeld hebben cursisten 10 uur nodig om de e-learning succesvol af te ronden. Direct na uw inschrijving ontvangt u een inlogcode waarmee u kunt inloggen om te starten met de e-learning.

Kosten: € 139,95 (€ 169,34 incl. btw)

VCA Vol e-learning

BedrijvenParticulieren

Voor operationeel leidinggevenden is ook een e-learning beschikbaar. De e-learning is een goede voorbereiding op het VCA examen. Gemiddeld zijn onze cursisten 10 uur met de e-learning bezig. Na het bestellen van de e-learning ontvangt u direct een inlogcode zodat u met de e-learning kunt starten. Het examen volgt u bij een van onze locaties. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Kosten: € 149,95 (€ 181,44 incl. btw)

Wat is een VCA cursus?

Met een VCA cursus behaalt u uw VCA certificaat. De VCA cursus is een theoretische cursus over onder andere wetgeving, gevaarlijke stoffen en ergonomische werkplekken. We bieden twee verschillende VCA cursussen aan:

  • VCA Basis cursus voor chauffeurs en operationeel personeel
  • VCA Vol cursus voor operationeel leidinggevenden

Aan het eind van de cursusdag maakt u een examen. Wanneer u het examen met een voldoende afrondt, ontvangt u het VCA certificaat.

Kosten VCA opleiding

Bij VCA-certificaat.nl bieden we twee cursussen aan: de VOL-VCA cursus en de B-VCA cursus. Beide cursussen kosten € 195,-. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de cursus als e-learning te volgen of ter voorbereiding op de cursussen een e-learning te maken. De e-learnings bereiden u goed voor op het VCA examen, dat u bij een van onze opleidingslocaties kunt afleggen.

Type VCA opleiding Geschikt voor Prijs
B-VCA cursus Medewerkers € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
VOL-VCA cursus Leidinggevenden € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
B-VCA e-learning Medewerkers € 139,95 (€ 169,34 incl. btw)
VOL-VCA e-learning Leidinggevenden € 149,95 (€ 181,44 incl. btw)

Waar kan ik een VCA opleiding volgen?

We bieden onze VCA cursussen aan op onderstaande locaties. Het is ook mogelijk om een VCA opleiding te volgen bij u op locatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze cursussen of wilt u een offerte opvragen? Neem direct contact met ons op:

Veelgestelde vragen over de VCA opleiding

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen over onze VCA opleiding. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via 0529 820 210 voor meer informatie.

Wat is VCA?

VCA is de afkorting van Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA certificaat bestaat sinds 1994 en heeft als doel de veiligheid op de werkplek te vergroten. Wanneer u een VCA cursus volgt, leert u de veiligheidsregelgeving in bepaalde werksituaties. Na het behalen van uw certificaat bent u opgeleid in het zo veilig mogelijk uitvoeren van uw beroep.

Voor wie is een VCA opleiding?

Een VCA opleiding is niet alleen bedoeld voor aannemers, maar ook voor werknemers en werkgevers in andere technische branches. Denk hierbij transport, logistiek, steigerbouw, schilders en reiniging.

Voor werknemers volstaat de 1-daagse VCA basis cursus, voor leidinggevenden en zzp’ers is de VCA VOL cursus bedoeld.

Is een VCA certificaat verplicht?

Een VCA certificaat is niet wettelijk verplicht, maar het is zeker goed om er een te hebben. De VCA geldt namelijk steeds meer als norm binnen bepaalde bedrijfstakken. Ook zien we vaker dat een VCA certificaat een vereiste is voor bepaalde functies.

Hoe lang is een VCA certificaat geldig?

Een VCA certificaat is 10 jaar geldig. Na deze 10 jaar is het mogelijk om een herhalingscursus te volgen.

Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de VCA Basis cursus en de VCA Volledig cursus ook als e-learning aan voor scherpe tarieven. Ontdek de kosten voor een VCA certificaat behalen.

Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA cursussen