CONTACTGEGEVENS

Onze openingstijden zijn: 08.30 – 17.00 uur

 VRIJTHOF 5C, 7731 CN, OMMEN

 INFO@VCA-CERTIFICAAT.NL

 0529 820 210

Of gebruik ons contactformulier

  OVER VCA-CERTIFICAAT.NL

  VCA-certificaat is een website van NoRisk Veiligheidsopleidingen: een organisatie die gespecialiseerd is in veiligheidsopleidingen en certificeringen voor beginners en gevorderden. Wij bieden VCA cursussen aan voor medewerkers en leidinggevenden. Door onze veiligheidsopleidingen leren medewerkers hoe ze veilig en efficiënt met werktuigen en machines omgaan, zodat u de veiligheid op de werkvloer verhoogt. Al onze VCA certificaten zijn wettelijk erkend en voldoen aan de veiligheidseisen van de VCA.

  Enthousiaste en ervaren cursusleiders

  Onze instructeurs hebben jaren ervaring in het begeleiden en opleiden van personeel. Vaak zijn ze zelf in de branche actief geweest. Hierdoor weten ze goed welke situaties zich op de werkvloer voordoen. Ook hebben ze hierdoor volop praktijkvoorbeelden om het belang van veilig werken over te brengen aan cursisten.

  Veiligheidsrisico’s minimaliseren

  Iedere onderneming is anders en daarom komen we graag bij u op locatie kijken welke veiligheidsrisico’s bij u spelen. We houden hierbij rekening met bedrijfsspecifieke processen en geven op basis van deze veiligheidsanalyse een advies. Hierdoor zorgt u dat u veiligheidsrisico’s minimaliseert.

  De klant staat centraal. We vragen u daarom om ons actief van feedback te voorzien, zodat we u steeds beter van dienst kunnen zijn. We horen het graag als u van mening bent dat bepaalde onderdelen onvoldoende belicht worden in de cursussen of als u een idee heeft om de cursussen beter op uw organisatie aan te laten sluiten.

  We hopen u snel als klant te mogen begroeten.
  NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V.

  Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

  VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de VCA Basis cursus en de VCA Volledig cursus ook als e-learning aan voor scherpe tarieven. Ontdek de kosten voor een VCA certificaat behalen.

  Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA cursussen