VCA industrie

VCA in de industrie wordt door opdrachtgevers steeds vaker verplicht gesteld, maar is bovenal belangrijk om veilig en gezond te werken. Dit is vooral van belang voor bedrijven en medewerkers die zich bezighouden met het uitvoeren van risicovolle werkzaamheden. Het behalen van een VCA voor industrie laat zien dat u in staat bent om op een veilige manier te werken en kennis heeft van de Arbowetgeving. Dit zijn dan ook onderdelen die aan de orde komen tijdens de cursus VCA voor de industrie. We vertellen u graag meer over het certificaat en hoe u deze kunt behalen.

De voordelen van vca-certificaat

Kiest u ervoor om uw VCA-certificaat te halen via vca-certificaat.nl? Dan profiteert u van diverse voordelen:

  • Behaal uw VCA-certificaat in slechts één dag.
  • Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in de branche.
  • Profiteer van onze scherpe tarieven voor cursussen.
  • Kies uit meer dan twintig locaties in Nederland om de cursus te volgen.
  • Flexibiliteit: Volg de cursus ook online.
  • Optie voor Incompany cursussen op uw eigen locatie, geleid door ervaren cursusleiders.
  • Snelle service gegarandeerd: ontvang binnen enkele uren op werkdagen een reactie op uw aanvraag.

Genoeg redenen dus om uw VCA-certificaat te behalen via vca-certificaat.nl. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

VCA industrie voor allerlei branches

Het VCA-certificaat voor de industrie heeft betrekking op allerlei branches, variërend van de offshore industrie tot de chemische industrie en van industriële reinigingsindustrie tot technologische industrie. In deze verschillende industriële sectoren is het belangrijk om veilig te werken. De veiligheid heeft zowel betrekking op de mens als op de natuur. Bij het uitvoeren van industriële werkzaamheden bestaat een verhoogd veiligheidsrisico. Dit onder meer in verband met het werken met giftige, gevaarlijke of brandbare stoffen.

Veiligheid in industriële werkomgeving

In elke werkomgeving zijn er risico’s betreffende de veiligheid. Het is belangrijk om veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk te beperken of zelfs uit te sluiten. Dit is mogelijk door een certificaat VCA industrie te halen. Er zijn allerlei bedrijfsongevallen te voorkomen als er sprake is van de juiste kennis, bewustzijn van risico’s en veilige handelingen. Een VCA industrie certificaat voorziet in kennis rond de regels van veilig werken. Dit voorkomt ongelukken op de werkvloer en minimaliseert veiligheidsrisico’s. De certificering is zowel bedoeld voor werkgevers als voor werknemers.

VCA cursussen voor industrie

Er zijn verschillende VCA industrie cursussen om een keuze uit te maken. Heeft u personeel dat een cursus gaat volgen? In dat geval is het ideaal om voor de 1-daagse VCA basis cursus te kiezen. Bent u zzp’er of leidinggevende, dan hebben wij voor u de VCA VOL cursus beschikbaar. Het is ook mogelijk om bij u op locatie een van beide cursussen te volgen. Dit is ideaal om alle medewerkers van uw bedrijf in een dag het VCA-certificaat te laten behalen.

Inhoud en kosten VCA cursus

De inhoud van VCA voor industrie richt zich op een combinatie van veiligheid, milieu en gezondheid. De inhoud van de cursus is daarbij afgestemd op het type cursus en is wat dat betreft uniek. De kosten variëren eveneens per cursus, waarbij het onder meer mogelijk is om een e-learning cursus te volgen voorafgaand aan de klassikale cursus.

Direct inschrijven

Nadat u een passende cursus voor VCA heeft geselecteerd, is het mogelijk om direct de inschrijving te regelen voor de klassikale cursus. De e-learning cursussen zijn online te bestellen en voor een incompany training vraagt u gemakkelijk online een offerte aan. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via naar 0529 820 210. U kunt uw vraag ook mailen naar info@vca-cerficaat.nl.