VCA verlopen?

Na 10 jaar is uw VCA-certificaat verlopen en moet u opnieuw uw VCA-examen behalen. In het geval van een VCA-certificering bestaat er niet zoiets als een herhalingscursus. De reden hiervoor is dat er in 10 jaar wat betreft veiligheid en regelgeving dusdanig veel verandert dat u opnieuw een cursus moet volgen. De theorie die u 10 jaar geleden heeft opgedaan, is inmiddels achterhaald. Ook is het onwaarschijnlijk dat u alles wat u 10 jaar geleden heeft geleerd nog paraat heeft. Gelukkig kunt u uw VCA-certificaat snel opnieuw behalen. Wist u dat u al binnen een dag uw VCA-certificaat kunt behalen? Hier leest u meer over de mogelijkheden van het verlengen van uw VCA-certificering.
Vraag een offerte aan

Behaal uw VCA-certificaat opnieuw

In 10 jaar tijd kan er veel veranderen. Dit geldt voor de wet- regelgeving omtrent veilig werken, maar ook werkomstandigheden en -situaties zullen zijn veranderd. De inhoud van de VCA-certificering is meegegaan met al deze ontwikkelingen en is daarom niet langer hetzelfde als toen u de cursus jaren geleden deed. U zult dus opnieuw de cursus moeten volgen en wederom examen moeten doen om VCA-gecertificeerd te blijven.

Waarom een VCA-certificaat?

Een VCA-certificaat is bedoeld voor werknemers en werkgevers die opereren in risicovolle omgevingen of gevaarlijk werk doen. Ondanks dat een VCA-certificering niet wettelijk verplicht is, is de stof van de cursus rechtstreeks afkomstig uit de wetgeving. Bovendien eisen bedrijven steeds vaker dat werknemers een VCA-certificaat kunnen overleggen om te werken in dergelijke omgevingen. Reden genoeg dus om opnieuw deel te nemen aan een van de cursussen. Daarnaast is er in een periode van 10 jaar dusdanig veel veranderd dat het absoluut geen kwaad kan om uw kennis over veiligheid weer op te poetsen.

Veiligheid gaat voor

Bij VCA-certicicaat.nl staat veiligheid voorop. Daarom schaven we graag uw kennis bij, zodat u uw verlopen VCA-certificaat kunt verlengen. U kunt bij ons terecht voor een VCA-cursus voor werknemers, maar uiteraard ook voor werkgevers. Het is zelfs mogelijk de VCA-cursussen binnen de muren van uw eigen organisatie door ons te laten verzorgen. Zo bespaart u tijd en kunt u de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen.

Onze bevlogen cursusleiders hebben ruime ervaring in de verschillende werkvelden die bij de VCA-richtlijnen hoort. Ze geven u talloze relevante praktijkvoorbeelden tijdens de cursus, zodat de stof voor u direct concretiseert. Zo frist u uw kennis gemakkelijk op en slaagt u met vlag en wimpel voor uw VCA-examen.

Verleng nu uw verlopen VCA-certificaat

VCA-certificaat.nl gaat voor veiligheid en is onderdeel van NoRisk veiligheidsopleidingen. Als organisatie zijn we leidend in het geven van cursussen en het certificeren van mensen en bedrijven op het vlak van veiligheid. Op VCA-certificaat.nl vindt u VCA-cursussen voor gevorderden, maar ook voor beginners. Wist u dat we ook gedeeltelijk e-learning aanbieden? Het e-learning gedeelte bereidt u optimaal voor op het VCA-Basisexamen.

Hoe dan ook: VCA-certificaat.nl zorgt ervoor dat u wanneer uw VCA verlopen is, u deze snel en gemakkelijk kunt verlengen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een verlopen VCA-certificering of heeft u vragen over onze cursussen? Onze veiligheidsexperts helpen u graag verder. U kunt ons bellen via 0529 820 210 of een mail sturen naar info@vca-certificaat.nl. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen, dat we zo snel mogelijk zullen beantwoorden.

Bekijk alle VCA cursussen Vraag een offerte aan

Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de VCA Basis cursus en de VCA Volledig cursus ook als e-learning aan voor scherpe tarieven. Ontdek de kosten voor een VCA certificaat behalen.

Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA cursussen