VCA certificaat halen bij u op locatie

Wij verzorgen de VCA cursus bij u op locatie, zodat personeel al binnen 1 dag gecertificeerd is. Hiermee bespaart u veel tijd en kostbare manuren. Uw personeel is namelijk slechts één dag uit de roulatie en kunnen daarna direct hun kennis in praktijk brengen. Zowel de B-VCA als de VOL-VCA cursus is als incompany training beschikbaar.

Voordelen van een incompany VCA opleiding

  • VCA certificaat halen in 1 dag met onze incompany VCA opleiding
  • Geschikt voor operationele medewerkers en leidinggevenden
  • Uw medewerkers zijn slechts 1 dag uit de roulatie
  • Al rendabel vanaf 4 cursisten

 

“Op werkdagen binnen enkele uren reactie op uw aanvraag”

Onze VCA cursus voldoet aan alle eisen van de VCA

De VCA opleiding van VCA-certificaat.nl voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door de VCA. Tijdens de cursus behandelen we de onderdelen van de VGM checklist zodat u of uw personeel goed voorbereid is op het examen. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig. Ook ontvangt u als werkgever een competentierapport met uitgebreide informatie over de vaardigheden van de werknemer. Met het certificaat en bijbehorende rapport toont u bij een inspectie aan dat uw personeel deskundig is.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze VCA opleiding of wilt u een incompany training aanvragen? Vul direct het offerteformulier in of bel met onze klantenservice via 0529 820 210.

0529 820 210 info@vca-certificaat.nl

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7%d

WAT ZEGGEN ONZE CURSISTEN?

‘Hele vlotte instructeur en niet te langdradig. Hij weet waar hij het over heeft en geeft praktische tips.’

– Wilroy Molenaar

‘De cursus heeft me nieuwe inzichten gegeven en de lessen waren gezellig samen met de andere cursisten. Je merkt goed dat de instructeurs zelf ook jaren in de branche hebben gewerkt.’

– Franca Boers

‘Goede opfrisser en gezellige instructeur. Heel leerzame training gehad, veel aandacht voor het vermijden van gevaarlijke situaties.’

– J.C. Posthuma

Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de VCA Basis cursus en de VCA Volledig cursus ook als e-learning aan voor scherpe tarieven. Ontdek de kosten voor een VCA certificaat behalen.

Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA opleidingen