OVER DE INHOUD VAN DEZE SITE

Deze website wordt beheerd en onderhouden door Norisk Veiligheidsopleidingen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52922642 (hierna tezamen aangeduid als: ‘wij’). Deze disclaimer is van toepassing op de website vca-certificaat.nl. Alle rechten voorbehouden.

Inhoud website

Alle tekst, fotos en logo, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website.

Aansprakelijkheid & onjuistheden

vca-certificaat.nl is met zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Norisk Veiligheidsopleidingen is niet aansprakelijk voor enige schade die, direct of indirect, ontstaat als gevolg van het bezoek aan onze website, de (on)bereikbaarheid van de website of van het afgaan op onjuiste informatie op onze website.

Onjuistheden kunt u melden via ons contact formulier.

Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de VCA Basis cursus en de VCA Volledig cursus ook als e-learning aan voor scherpe tarieven. Ontdek de kosten voor een VCA certificaat behalen.

Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA cursussen