VCA schilder

Een VCA certificering heeft voor u als schilder een heleboel voordelen. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Bij vca-certificaat.nl kunt u als schilder terecht voor het behalen van deze belangrijke certificering. Wij vertellen u hier graag meer over.

De voordelen van vca-certificaat.nl

Kiest u ervoor om als schilder uw VCA certificaat te halen via vca-certificaat.nl? Dan profiteert u van talrijke voordelen:

  • Uw VCA certificaat al binnen een dag te behalen.
  • Onze ervaren instructeurs hebben zelf jarenlange ervaring in de branche.
  • We hanteren zeer scherpe tarieven voor onze cursussen.
  • U kunt de cursussen volgen op meer dan twintig locaties in Nederland.
  • Bovendien is het mogelijk om de cursus online te volgen.
  • Ook verzorgen onze ervaren cursusleiders graag een Incompany cursus op de eigen locatie.
  • Wij bieden razendsnelle service. Op werkdagen ontvangt u al binnen enkele uren een reactie op uw aanvraag.

Genoeg redenen dus om VCA schilder te worden via vca-certificaat.nl. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom als schilder kiezen voor een VCA certificaat?

VCA is een toetsingssysteem voor veiligheidseisen, gezondheidseisen en milieueisen in de schildersbranche. Dat wil zeggen dat u hiermee niet alleen leert hoe u uw veiligheid verhoogt tijdens het werken, maar dat het voor veel aannemers een vereiste is dat u als schilder VCA gecertificeerd bent. Veiligheid op de werkvloer is ontzettend belangrijk. Met een VCA certificaat waarborgt u veiligheid op de werkvloer en kunt u risico’s tot een minimum beperken. Zonder VCA certificaat loopt u bovendien ook de kans klanten mis te lopen. Bovendien is het bezit van een VCA certificaat tegenwoordig ook vaak een vereiste wanneer u gaat solliciteren bij een schildersbedrijf. Dus of u nu werkt als zzp’er of in loondienst, een VCA certificaat komt altijd goed van pas.

VCA schilder certificaat verlopen?

Was u voorheen VCA schilder, maar is uw certificaat verlopen? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Na 10 jaar is uw VCA certificering namelijk verlopen en moet u opnieuw het examen behalen. Gelukkig is dat bij ons gemakkelijk en snel geregeld met onze herhalingscursus.

VCA schilder worden met vca-certificaat.nl

Wilt u uw VCA certificering graag behalen? Dan heeft u hiervoor verschillende mogelijkheden bij vca-certificaat.nl. Zo kunt u kiezen tussen de VCA basiscursus en de VCA VOL cursus. De VCA basiscursus is geschikt voor schilders in loondienst. Dit is een eendaagse basiscursus waarin alle basiskennis over veilig werken, de Arbowetgeving, veilig werken en persoonlijke bescherming voorbij komt. Zzp’ers en leidinggevenden maken gebruik van de VCA VOL cursus. Tijdens deze uitgebreide cursus leert u over omgaan met elektriciteit, werken op hoogte, werken in afgesloten ruimtes en nog veel meer.

VCA schilder worden? Neem contact op met vca-certificaat.nl

Wilt u graag als schilder uw VCA certificaat behalen? Of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met vca-certificaat.nl. Wij voorzien u graag van advies op maat en beantwoorden al uw vragen. U bereikt ons door te bellen naar 0529 820 210. U kunt uw vraag ook mailen naar info@vca-cerficaat.nl.