Haal uw VCA certificaat in Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van onze VCA opleidingen in Amsterdam. Klik op 1 van de opleidingen om de cursusdata en cursusdetails te bekijken. De meeste cursussen worden meerdere keren per maand in Amsterdam gegeven.

Deze opleidingslocatie voor VCA opleidingen in Noord Holland is goed bereikbaar voor cursisten uit de regio, ook zij kunnen hun hier snel en voordelig hun VCA certificaat halen: Aalsmeer, Almere, Beverwijk, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Hilversum, Hoofddorp, IJmuiden, Katwijk, Leiden, Mijdrecht, Noordwijk, Nieuw-Vennip, Purmerend, Uithoorn.

VCA incompany cursus

Bedrijven

Door uw personeel bij u op locatie te trainen en te certificeren, bespaart u veel op arbeids- en opleidingskosten. De incompany cursus is geschikt voor chauffeurs en operationeel personeel met of zonder ervaring. Na het succesvol afronden van het VCA examen, ontvangt uw personeel het VCA diploma dat 10 jaar geldig is.

Kosten: Vraag een offerte aan
Eerstvolgende cursus: In overleg

VCA Basis

BedrijvenParticulieren

De B-VCA cursus is geschikt voor chauffeurs en operationeel personeel met of zonder ervaring. Het VCA diploma toont aan dat u of uw medewerkers basiskennis hebben van de veiligheidschecklist die door de VCA is opgesteld. De werkgever toont hiermee aan dat personeel weet hoe ze veilig werken. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 aug

VCA Vol cursus

BedrijvenParticulieren

De VOL-VCA cursus is geschikt voor operationeel leidinggevenden. Deze cursus duurt 1 dag en is door heel Nederland te volgen. Het VOL-VCA certificaat laat zien dat u veilig werkt en dat u oog heeft voor gezondheid en milieu. Eventueel kunt u ter voorbereiding van deze cursus de VOL-VCA e-learning volgen. Het certificaat heeft een geldigheid van 10 jaar.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 aug

VCA Basis e-learning

BedrijvenParticulieren

De B-VCA e-learning bereidt u goed voor op het VCA examen. Het examen vindt plaats op één van onze locaties door heel Nederland. Gemiddeld hebben cursisten 10 uur nodig om de e-learning succesvol af te ronden. Direct na uw inschrijving ontvangt u een inlogcode waarmee u kunt inloggen om te starten met de e-learning.

Kosten: € 195,00 (€ 235,95 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 aug

VCA Vol e-learning

BedrijvenParticulieren

Voor operationeel leidinggevenden is ook een e-learning beschikbaar. De e-learning is een goede voorbereiding op het VCA examen. Gemiddeld zijn onze cursisten 10 uur met de e-learning bezig. Na het bestellen van de e-learning ontvangt u direct een inlogcode zodat u met de e-learning kunt starten. Het examen volgt u bij een van onze locaties. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

Kosten: € 295,00 (€ 356,95 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 aug

Dé aanbieder voor VCA cursussen in Nederland.

VCA-certificaat.nl is dé specialist veiligheidsopleidingen voor medewerkers, zzp’ers en operationeel leidinggevenden op 20+ locaties door heel Nederland. Wij bieden de B-VCA cursus en de VOL-VCA cursus ook als e-learning aan. Wij stellen het belang van de klant voorop en hanteren scherpe tarieven voor het behalen van uw VCA certificaat.nl.

Certificaat halen in 1 dag! Bekijk alle VCA opleidingen
VCA-certificaat - © 2020 Alle rechten voorbehouden | VCA-certificaat.nl krijgt een 8.6 / 10 uit 2098 beoordelingen - Powered by iClicks